Despre noi

O poveste italiană

Novacolor a fost fondată în 1982, în inima uneia dintre cele mai productive zone ale Italiei. De-a lungul timpului, graţie intuiţiei şi creativităţii manageriale, precum şi selecţiei meticuloase a materiei prime de înaltă calitate, Novacolor s-a extins, oferind arhitecţilor şi designerilor din întreaga lume o paletă completă de efecte de texturare şi tencuieli decorative pentru interior şi exterior, inclusiv soluții de acoperire pentru fațade moderne și clădiri istorice.

Începând cu 2009, Novacolor a devenit parte din Grupul San Marco, lider italian în producția de vopsele și lacuri pentru industria profesionistă de construcții. Ambele companii beneficiază de această asociere, în termeni de experiență și credibilitate, la nivel național și internațional.

Novacolor se distinge acum ca brand referință al grupului în sectorul finisajelor arhitecturale exclusiviste.

Misiune

“Lucrăm cu pasiune și pricepere pentru a promova, împreună cu clienții noștri, proiecte de succes în aria designului și arhitecturii.

Facem ceea ce știm mai bine: vopsele și texturi cu efecte speciale, materiale inovatoare de înaltă performanță, respect pentru mediu, soluții eficiente și adaptate economic, precum și asistență tehnică oriunde în lume.

Satisfacția clienților noștri este motivul pentru care lucrăm cu dăruire, întotdeauna!

Partenerul ideal al arhitecților și designerilor

Combinația de idei, intuiție, studii aprofundate asupra fezabilității și dezvoltării de noi produse fac din Novacolor un nume apreciat și recunoscut la nivel global, devenind un punct de referință pentru unele dintre cele mai renumite studiouri de arhitectură și design pe plan internațional.

Astăzi,Novacolor este reprezentat în peste 50 de țări și se mândrește de colaborarea sa cu parteneri internaționali de prestigiu.

Cercetare și dezvoltare “Made in Italy”

Investițiile direcționate spre dezvoltare, cercetare și tehnologie, analizeledetaliate, atitudineaoriginală în design, împreună cu o echipă dedicată, dau pieței de tencuieli decorative o contribuție notabilă sub numele Novacolor.

Soluțiile decorative Novacolor:

  • Utilizarea unor materiale brute organice și de înaltă calitate;
  • Produse cu impact scăzut asupra mediului;
  • Tratarea oricărei suprafețe ca o “operă de artă”;
  • Creativitate în dezvoltarea unor produse inovatoare;
  • Culori și texturi care se aliniază permanent cu tendințele pieței de profil.

Departamentul de cercetare și dezvoltare, un veritabil “motor” al companiei, beneficiază de o echipă de tehnicieni înalt calificați și specializați în crearea efectelor decorative de noutate, cercetarea unor materiale brute cu performanțe mai bune și dezvoltarea tehnicilor de aplicare.

Standardul de calitate Novacolor este asigurat pe fiecare nivel al producției, iar atitudinea managementului și o abordare orientată spre calitate, împreună cu implicarea pro-activă a întregii echipe, asigură o calitate certificată UNI EN ISO 9001:2008.

Abordarea ecologică Novacolor: design și stare de bine

Novacolor este extrem de sensibil în ceea ce privește problemele mediului înconjurător. Din acest motiv, compania a realizat un progres substanțial în anii recenți prin reducerea amprentei de carbon a produselor și a procesului de manufactură. Printr-un efort conștient și constant, s-a recurs la eliminarea sau reducerea semnificativă a utilizării unor substanțe nocive sau a unor solvenți toxici încă din faza de proiectare a noilor materiale.

Novacolor produce și distribuie materiale inovatoare în întreaga lume, cu o emisie mică de compuși organici volatili (VOC).Mai mult, compania este strategic devotată evaluării ciclului de viață al tuturor produselor sale (LCA), studiind impactul asupra mediului în toate fazele de producție și utilizare.

Texturile decorative Novacolor au avantajul de a transforma spațiul în mod unic și elegant, în timp ce reușesc să îmbunătățească standardul de viață, după criterii contemporane.

Promovarea experienței

Aici, ideile sunt vazute ca valoare absolută și sunt cele care creează relația permanentă cu clientul. De aceea, Novacolor este o companie orientată spre client, cu un“Serviciu Clienți” care se bucură de o echipă dedicată și pregătită să ofere pasiune, competență și asistență la toate nivelurile.

Experiența și competențele înalte contribuie la îmbunătățirea standardelor de lucru ale clienților, companii sau persoane fizice. Mai mult decât vânzarea și distribuirea produselor în întreaga lume, companiagarantează asistență tehnică și cursuri de calificare pentru utilizarea corectă a tencuielilor decorative și vopselelor arhitecturale Novacolor.